Ако можем да дезинфектираме водата по екологичен начин?

Един от най-големите проблеми за гълъбите е, че повечето болести се предават от един гълъб на друг чрез питейната вода. Освен това, след като водата остане по-дълго в поилките, особено през горещите летни дни, бактериите процъфтяват още повече.

В случай на гълъби, отглеждани в отделни клетки, водата може да се отстрани веднага след като гълъбите пият, а друга ще бъде дадена по-късно, но при гълъби, държани в „естествена“ система, съответно за размножаване, е много трудно да се отстрани водата през деня, особено в горещите дни и когато имат пиленца.Точно затова създадохме продукт специално за вас, който решава проблема с бактерии, гъбички и вируси.

SANOCEST е екологичен, нетоксичен продукт, който по никакъв начин не влияе неблагоприятно на гълъбите. Лабораторните изследвания показват, че за 5 минути след добавяне във водата за пиене унищожава 99,99% от бактериите: Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, Candinda albican, Aspergilus brasiliensis.

Използвайки Sanocest, ние предлагаме на нашите гълъби възможността да пият вода без вредни бактерии и по този начин получаваме много по-добро естествено здраве.
В същото време, в началните случаи на заболяване при младите птици, Sanocest е много полезен. Препоръчваме удвояване на дозата и прилагане на лека храна в малки количества. Има много голям шанс в този случай да избегнете приема на антибиотици.

Питейната вода в транспортните камиони също е източник на предаване на болести от един гълъб на друг. Добавянето на Sanocest в питейната вода на гълъбите по време на транспортирането до местата за излитане прави по-малко вероятно замърсяването и необходимостта от третиране след всяко състезание.
Така че, възможно е водата да се дезинфекцира, без да се засягат гълъбите!!! Със Sanocest, екологичен продукт, водата се дезинфекцира безопасно и гълъбите, които я пият, са по-малко изложени на вредни бактерии!!!