FLY POWER – вероятно най-добрият състезателен продукт!

Има продукти за спортисти, хора или гълъби, които значително повишават производителността благодарение на състава, създаден от специалисти, които разбират функционирането на тялото и знаят как да засилят ефекта на добавките.

Ето как създадохме Fly Power, в сътрудничество с д-р Ирина Бунеску, може би най-добрият продукт за гълъби за всички времена. Той е специално направен за подобряване на производителността и увеличаване на спортния живот на гълъбите, като осигурява хранителни елементи, които изграждат и укрепват здраво тяло, което го прави устойчиво на физическо натоварване, умора, стрес и заболявания.

Fly Power съдържа комплекс от въглехидрати , с различна скорост на метаболизма, които се консумират последователно при физическо натоварване и при изчерпване на един от тях следващият ще влезе в действие, така че да осигури трайно необходимата енергия през цялото състезание. Има по-висока скорост на метаболизъм на мазнините. Въглехидратите, присъстващи във формулата, ще бъдат превърнати от черния дроб в мазнини, основното гориво за продължителен полет, а това е много важно, тъй като при птиците производството на мазнини от метаболизма на фруктозата е най-ефективно в сравнение с други въглехидрати и птиците имат висока капацитет за съхранение на мазнини, като енергиен резерв, в сравнение с други гръбначни животни.

Fly Power съдържа естествени противовъзпалителни вещества , които имат ролята да поддържат целостта на ставите. Поддържа мускулно-ставната функционалност чрез основните конструктивни компоненти на структурата на ставния хрущял, костите, връзките и сухожилията с ефект в борбата с възпалителните ефекти, възникващи в резултат на спортни дейности. В същото време възстановява тъканите, които са претърпели наранявания при физическо усилие.

Fly Power осигурява защита на имунната система:

  • В червата чрез действието на естествени дрожди
  • На ниво бели кръвни клетки благодарение на бета-глюкана, който е имуномодулатор, който повишава активността на макрофагите и неутрофилите, се намесва в процеса на фагоцитоза, активира Т и В лимфоцитите и стимулира производството на гама-интерферон.

Fly Power подобрява жизнените функции чрез коригиране на чернодробни нарушения, които възникват поради интензивно или продължително натоварване. Той насърчава елиминирането на токсините чрез своите антиоксидантни свойства, допринася за регенерацията на чернодробните клетки и възстановяването на старите лезии и помага в борбата с възпалението на жлъчните пътища и мастната инфилтрация в черния дроб. Поддържа функционалността на сърдечно-съдовата система, като осигурява оптимална оксигенация на всички тъкани.

Fly Power стимулира растежа на качествено оперение поради богати на сяра вещества, съществено съединение в производството на кератин и колаген, които са елементарни протеини за кожата, оперението и ноктите.

Подпомага поддържането на здрав черен дроб , като подобрява усвояването на хранителните вещества и осигурява бързо възстановяване след заболяване.

Приложение: 5 g (1 мярка) на 1 kg храна, както следва:

  • По време на чифтосване, линеене и отглеждане: 2-3 пъти седмично
  • Преди състезанието: 2 – 6 пъти преди деня на полета, в зависимост от разстоянието
  • След завръщане от състезанието: 2-3 пъти седмично.

В студения сезон, при тежки случаи на възстановяване или поради хранителни дефицити, се прилага в продължение на 30 до 45 дни, за възстановяване на органичната функция.