Представяме ви най-новия пробив в грижата за състезателните гълъби – MAGIC, течна допълнителна храна на CEST PHARMA, обогатена с уникална смес от мастни киселини, предназначена да революционизира благосъстоянието и представянето на вашите състезателни гълъби. MAGIC не е просто продукт; това е промяна на играта, която поддържа здравето на червата и насърчава цялостната жизненост. Нека се потопим в света на MAGIC и да открием как този продукт може да трансформира начина, по който отглеждате и обучавате вашите ценени гълъби.

За MAGIC:

MAGIC е повече от добавка; това е цялостно решение, създадено да отговори на специфичните нужди на състезателните гълъби. Обогатен с мощна комбинация от мастни киселини с къса и средна верига, MAGIC осигурява силно антимикробно действие, което укрепва целостта на чревната стена. Това не само подобрява здравето на храносмилането, но също така стимулира приема на храна, което го прави основен целогодишен продукт за поддържане на цялостното здраве и повишаване на производителността по време на ключови фази като обучение, състезания, линеене и размножаване. Резултата от ползване на MAGIC е намаляване на ползването на лекарства и антибиотици.

Видими ефекти: Въздействието на MAGIC е осезаемо от самото начало, като потребителите съобщават за редица положителни ефекти върху техните гълъби:

  • Добри сухи изпражнения: MAGIC насърчава подобрено здраве на храносмилането, отразено в производството на здрави, сухи изпражнения – ключов индикатор за цялостното благосъстояние.
  • Повишена активност: Гълъбите, които приемат MAGIC, показват по-високи нива на енергия и повишена активност, демонстрирайки жизнеността, насърчавана от тази революционна добавка.
  • По-блестящо оперение: Станете свидетели на видимо подобрение в качеството на оперението, тъй като перата стават по-блестящи и по-жизнени, подчертавайки трансформиращите ефекти на MAGIC.
  • По-ярки очи: MAGIC поддържа цялостното благосъстояние, което води до по-ярки и по-ясни очи на гълъбите – доказателство за тяхното подобрено здраве и жизненост.

ПРИЛОЖЕНИЕ: За да използвате пълния потенциал на MAGIC, препоръчваме да следвате тези указания:

Обща поддръжка: Смесете 1-2 ml MAGIC в 1 литър питейна вода за 5 до 7 последователни дни. Тази профилактика гарантира продължаващо здраве на червата и цялостно благосъстояние.

Подсилване преди състезание: Преди състезания, приложете 4 ml MAGIC в 1 L питейна вода за 2-3 дни. Този тласък преди състезание подготвя вашите гълъби за предстоящите предизвикателства, повишавайки тяхната издръжливост и издръжливост.

Повторете при необходимост: Прилагайте според нуждите на вашите гълъби. Чувствайте се свободни да повторите процеса, когато се справяте със специфични здравословни предизвикателства или по време на критични фази от тяхното състезателно пътуване.

Повишете производителността на вашите гълъби, погрижете се за тяхното благополучие и се убедете в ефективността на продукта във всяко състезание, тренировка и цикъл на размножаване. Разгърнете потенциала във вашето ято с MAGIC – най-добрата добавка за шампиони.